1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Okutan'ın Trabzon-Sakarya maçı!
Okutan'ın Trabzon-Sakarya maçı!

Okutan'ın Trabzon-Sakarya maçı!

Trabzon’un yeni Sakarya’nın ise eski valisi olan Nuri Okutan için bu maç ayrı bir önem taşıyor. Trabzon-Sakarya maçı şimdiden heyecan uyandırıyor.

A+A-

Trabzon Valisi Nuri Okutan'ı Türkcell Süper Ligi'nin 29. haftasında oynanacak olan Trabzonspor-Sakaryaspor maçının heyecanı sardı. Trabzon’un yeni Sakarya’nın ise eski valisi olan Nuri Okutan için bu maç ayrı bir önem taşıyor.



Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda yarın saat 14.00'da oynanacak olan Trabzonspor-Sakaryaspor maçını farklı bir heyecanla izleyeceğini belirten Vali Okutan, "Benim için çok anlamlı ve çok güzel bir maç olacak. Sakarya'da görev yaptığı süre boyunca Sakaryaspor’la çok yakından ilgilenmiştim. Trabzonspor olarak biz çok iddialı durumda değiliz. Sakaryaspor'da kazansa belki pek işini yaramayacak. Bu maçın kardeşlik içinde geçmesini diliyorum. İyi olan kazansın" dedi.

Programının yarın yoğun olduğunu ancak yinede maçı izlemeye çalışacağını belirten Vali Okutan, her iki takıma da başarılar diledi.
Öte yandan Vali Nuri Okutan, 1 ay önce Sakarya’dan Trabzon’a Sakaryaspor atkısı ile uğurlanırken, Trabzon Havalimanı’nda da Trabzonspor atkısı ile karşılanmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız