1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Olaylarla ilgili yasal işlem başlatıldı
Olaylarla ilgili yasal işlem başlatıldı

Olaylarla ilgili yasal işlem başlatıldı

Rize'de Giresun taraftarlarının sebep olduğu hasar tespiti için güvenlik kameraları incelemeye alındı. Olaylara karışanlar hakkında yasal işlem yapılacak.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Rize Yeni Şehir Stadyumu'nda dün akşam oynanan ve Çaykur Rizespor'un Giresunspor'u 2-1 mağlup etmesi ile sonuçlanan maçta çıkan olaylarda meydana gelen maddi hasarın tespiti için çalışma başlatıldı.

Çaykur Rizespor Kulübü yetkilileri tarafından stadyumda yapılan ilk tespitlerde Giresunsporlu taraftarların bulunduğu misafir tribününde 800'ün üstünde koltuğun kırıldığı tespit edildi.
27364
Ayrıca tribün giriş kapılarının yerlerinden söküldüğü ve camların kırıldığı belirlendi. Misafir seyirci tuvaletinde bulunan lavaboların, aynaların kırılarak muslukların yerlerinden söküldüğü gözlenirken, maddi hasarın yüzbinlerce liranın üzerinde olacağı tahmin ediliyor.
27365
Öte yandan Rize Emniyet Müdürlüğü tarafından olayları çıkartan taraftarların tespit edilebilmesi için stadyum güvenlik kamerası kayıtları incelemeye alındı. Maç sonrası gazetecilerin tartaklanması olayına karışanların tespit edilmesi için ise yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
24 Yorum