1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Olaylı maçta son karar
Olaylı maçta son karar

Olaylı maçta son karar

Futbol Federasyonu, olaylı Trabzonspor- Sivasspor maçıyla ilgili kararını verdi

A+A-

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün yaptığı toplantıda, 12.08.2007 tarihinde oynanan ve tamamlanamayan Trabzonspor-Sivasspor maçının Sivasspor lehine 3-0 galibiyetle tescil edilmesini karara bağladı.
TFF'nin internet sitesinde yayımlanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Yönetim Kurulu, 28.8.2007 tarihinde yaptığı toplantıda, Trabzonspor-Sivasspor maçının baştan itibaren, tarafsız bir sahada yeniden oynanmasına karar vermiş, Sivasspor'un itirazı üzerine dosyayı inceleyen Tahkim Kurulu, bu kararın kaldırılması yolunda karar almıştı.
3813 Sayılı Yasa'nın 14, Ana Statü'nün 50, Tahkim Kurulu talimatının 1 a maddeleri gereğince, kesin mahiyetteki Tahkim Kurulu kararı ve gerekçeleri dikkat alınarak dosyayı ekleriyle yeniden inceleyen Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Trabzonspor kulübünün 3-0 hükmen mağlubiyetine, müsabakanın Sivasspor lehine 3-0 tesciline karar verdi."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum