1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Olimpiyat minderi Pazar'a verildi
Olimpiyat minderi Pazar'a verildi

Olimpiyat minderi Pazar'a verildi

1. Karadeniz Oyunları’nda kullanılan olimpik güreş minderi, Güreş Federsyonu Başkanı Osman A. Bak tarafından Pazar Kapalı spor salonuna kazandırıldı.

A+A-

Güreş Federasyonu Başkanı Dr. Osman Aşkın Bak, 1. Karadeniz Oyunları’nda kullanılan olimpik güreş minderini Pazar Kapalı Spor Salonu’nda kullanılmak üzere Gençlik Spor Müdürlüğü’ne tahsis etti.
Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın’ın talebini olumlu karşılayan Güreş Federasyonu Başkanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın, ilçedeki M. Akif Pirim Kapalı Spor Salonu’nda ata sporu güreşe olan ilginin yoğunlaşması için olimpik güreş minderlerini Pazar’a gönderme kararı aldığı belirtildi.

Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın, olimpik özellikteki Pazar M. Akif Pirim Kapalı Spor Salonu’na olimpik güreş minderini kazandıran Güreş Federasyonu Başkanı Bak’a teşekkür ederek, “Pazar, Sayın Valimiz Kasım Esen tarafından sporda öncü ilçe ilan edilmiştir. Özellikle Pazarspor’un başlattığı sportif faaliyetlerdeki başarılı çalışmalar ilçemizde ses bulmuş ve spora olan ilgiyle birlikte yatırımlar da başlamıştır. Olimpik özelliğe sahip kapalı spor salonumuzda, ilerleyen zaman içerisinde değişik branşlarda birimlerin oluşması da kaçınılmazdır. Bu anlamda bizlerin teklifini olumlu karşılayıp Pazar’a 1. Karadeniz Oyunları’nda kullanılan olimpik ölçülerdeki güreş minderlerini kazandıran Sayın Güreş Federasyonu Başkanımız Dr. Osman Aşkın Bak’a teşekkürlerimizi iletiyorum. Bu olayın ilçemizde futboldan sonra güreşte de bir atılımın başlangıcı olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum