1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ölü yunusu ambulansla taşıdılar
Ölü yunusu ambulansla taşıdılar

Ölü yunusu ambulansla taşıdılar

Rize sahilinde ölü bulunan yunus, itfaiye ekiplerince sedye ile taşınarak ambulansa konuldu, belediye ekiplerince gömüldü.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Rize'de, gençler tarafından sahilde ölü bulunan bir yunus balığı, gömülmek üzere ambulansla götürüldü.

Rize'de bir grup genç Portakallık Mahallesi sahilinde gezerken karaya vurmuş bir yunus balığı gördü. Gençler, durumu telefonla polis ve itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, karaya vuran yavru yunusun öldüğünü tespit etti.

Rize Belediyesi İtfaiye Müdürü Uğur Minder, yunusun 3- 4 gün önce öldüğünü belirterek, "İhbar gelir gelmez yunus balığını kurtarabileceğimiz ümidiyle geldik. Ancak 3 ya da 4 gün önce ölmüş olduğunu fark ettik. Şimdi bunu ya açık denize bırakacağız ya da gömeceğiz" dedi.
26656
Ölü yunus balığı gömülmek üzere itfaiye erleri tarafından sedyeye konularak belediye ambulansına götürüldü. İtfaiye erleri 70 kilo ağırlığında olan balığı taşımakta güçlük çekti. Yunus balığı gömüleceği noktaya ambulansla götürüldü.

Yunus balığını önce maket sandıklarını belirten gençlerden biri, "Sahilde geziyorduk. Gördüğümüz şeyin ilk önce şişme balık maketi olduğunu sandık. Yanına gittiğimizde gerçek yunus balığı olduğunu anladık. Yaşıyor olabileceği düşüncesiyle telefonla yardım istedik" dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum