1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. Ölümden kıl payı kurtuldu
Ölümden kıl payı kurtuldu

Ölümden kıl payı kurtuldu

Kavşağa hızla giren otomobilden düşen çocuk kamyonetin önüne yuvarlandı. İşte mucize kurtuluşun görüntüleri..

A+A-
Antalya'nın Alanya İlçesi'nde, çevre yolunda hızla kavşağa giren otomobilin ön koltuğunda emniyet kemeri bağlı olmayan erkek çocuk, savrularak açılan kapıdan yola düştü.

Tam bu sırada çocuğun yuvarlanarak üzerine doğru geldiğini gören kamyonet sürücüsü, ani refleksle direksiyonu kırdı. Son anda çocuğa çarpmaktan kurtulan sürücü olası facianın önüne geçti. Alanya Belediyesi'nin stratejik noktalara koyduğu güvenlik kameraları, kazayı saniye saniye görüntüledi.

Çevre yolunda ilerleyen otomobil, hızla kavşağa girince, ön koltukta oturan 5 yaşlarında olduğu sanılan çocuk, aniden açılan kapıdan dışarı savruldu. Yere düşen çocuk, arkadan hızla gelen bir kamyonetin altına doğru yuvarlandı. Çocuğu farkeden kamyonet sürücüsü, direksiyon kırıp olası kazanın önüne geçti.



Yerden kalkan çocuk, düştüğü otomobile doğru koştu. Bu sırada otomobilin arka koltuğundan inen daha büyük bir çocuk, bu çocuğu kucaklayıp içeri aldı. Otomobil hızla olay yerinden uzaklaştı. Görüntüleri inceleyen polis, plakası tesadüf eseri görünmeyen beyaz renkli şahin marka otomobili araştırırken, bir yandan da hastanelere gelen yaralı erkek çocuk arıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum