1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Ona herşey Recep beyi hatırlatıyor
Ona herşey Recep beyi hatırlatıyor

Ona herşey Recep beyi hatırlatıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli'de kendisine ikram edilen bir kasa ayvayı aldıktan sonra 'Bunu Recep Bey'e yedireceğim" dedi.

A+A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iş adamları, çiftçiler ve esnafla bir araya gelmek, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere bugün Denizli'ye gitti. Özel uçakla Çardak Havaalanı'na gelen Kılıçdaroğlu'na havaalanında partililer yoğun ilgi gösterdiler. Partililerle tek tek tokalaşan Kılıçdaroğlu'nu karşılamaya gelen 83 yaşındaki Aliye Demir isimli yaşlı kadın yanaklarından öptü. Uzun süre yaşlı kadınla sohbet eden Kılıçdaroğlu daha sonra kara yolu ile Organize Sanayi Bölgesi'ne hareket etti.

Güzergah boyunca sık sık vatandaşlar tarafından yolu kesilen Kemal Kılıçdaroğlu, Bozkurt ilçesine bağlı Alikurt köyünde otobüsten indi ve vatandaşlarla bir araya geldi. Burada Mustafa Pala isimli çiftçinin ısrarına dayanamayan Kılıçdaroğlu, Pala'nın yaptığı patpat tabir edilen, 4 tekerli üstü açık araca bindi. Birkaç metre yolculuk eden Kılıçdaroğlu yoğun sevgi gösterisinin ardından yoluna devam etti. Kocabaş beldesinde yine vatandaşlar tarafından yolu kesilen Kılıçdaroğlu otobüsten vatandaşları selamladı.

Küçük bir
çocuğu otobüste kucağına alan ve seven Kılıçdaroğlu'na vatandaşlar bir kasa nar ve bir kasa ayva ikram ettiler.

Kasaları alan Kılıçdaroğlu, ayva kasasını camdan içeri alırken "Bunu Recep Bey'e yedireceğim. Ürününüz bereketli olsun" diyerek yoluna devam etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum