1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Onun şansı 7 numarasında!
Onun şansı 7 numarasında!

Onun şansı 7 numarasında!

7. ayda doğmuş. 47 yıl sonra 2007'de işe girdi. İşe girme numarası 347! 47 yaşındaki vatandaşın şansı bu kadarla da bitmiyor!

A+A-

Abdullah UZUN - Rize’nin Pazar ilçesinde Çay-Kur’un işçi alımlarında Kur’a ile işe girme hakkını elde eden Zeki Dursun’un bilinmeyen ilginç şansı vatandaşlar arsında günün konusu oldu.
Zeki Dursun kendisini günün konusu haline getiren ilginçliği şu şekilde dile getirdi: “Pazar ilçesinde işsiz güçsüz günlük işlerin peşinde koşarak hayatımı kazanmaktaydım. Çay- Kur işçi alımı için ilanda bulununca son kez şansımı denemek için müracaat ettim. Kur’alar çekiline kadar çok heyecanlıydım. Numaramın çıktığını görünce çok sevindim. Beni asıl ilginç hale getiren konu ise yaşımın 47, Giriş numaramın 347 Kur’anın çekildiği yılın 2007 olması. Kendim Fenerbahçeliyim ve Fenerbahçe’nin kuruluş yılı 1907, doğum tarihimin ayı da 7’nci ay oluşuydu. 7 Rakamı benim uğurlu rakamımdır. Benim hayatımda dönüm noktam hep 7’lerle değişti. 47 sene sonra iş bulmama sebebiyet veren Hükümetimize sonsuz teşekkür ediyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum