1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ortaokul mezunu işe alınacak!
Ortaokul mezunu işe alınacak!

Ortaokul mezunu işe alınacak!

Rize'ye tahsis edilen 4 adet hizmetli kadrosu için başvurular başladı. En önemli şart ortaokul mezunu olmak! Liselilerin başvurusu kabul edilmeyecek!

A+A-

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünce; Rize Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından bakılan ve korunan çocuklara ait 4 adet 12. Derece hizmetli kadrosu tahsis edildi.

Belirtilen şartları taşıyanların 10–20 Haziran 2008 tarihleri arasında Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü atama servisinde müracaatlarının kabul edileceği belirtilirken 18 yaşını doldurmuş olmak, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından illere bildirilen listede ismi bulunmak, yazılı sınavın yapılacağı 29/06/2008 tarihi itibariyle 30 yaşından gün almamış olmak şartlarının yanında sadece İlköğretim (Ortaokul) mezunu olmak şartı dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız