1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. OSMAN AŞKIN BAK BUGÜNÜ PAZAR'A AYIRDI
OSMAN AŞKIN BAK BUGÜNÜ PAZAR'A AYIRDI

OSMAN AŞKIN BAK BUGÜNÜ PAZAR'A AYIRDI

Pazar'da bir dizi etkinliğe katılan AK Parti Rize Milletvekili adayı Osman Aşkın Bak'a aday adayları da destek vererek ziyaretlere eşlik ettiler

A+A-

Seçim çalışmalarını il merkezi ve ilçelerde ziyaretlerde bulunarak devam ettiren AK Parti Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak, Pazar’da vatandaşları dinledi.


Sabah Rize İl Özel İdaresi Pazar Şantiyesinde çalışanları ziyaret eden Bak, daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulunup vatandaşları dinledi.

bak03-001.jpg

Bak’a Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, İlçe Başkanı Nurettin İnce İl Genel Meclisi Üyesi Rasim Çorbacı ile birlikte aday adayları Dursun Güneş, Mevlüt Halıcı ve Faruk Üst de eşlik ettiler.

bak04.jpg

Vatandaşların sevgisi ve özel ilgisinden memnun olduklarını söyleyen Ak Parti Rize Milletvekili adayı Osman Aşkın Bak, “Pazar memleketimiz olması hasebiyle bize özel bir ilgi gösteriyorlar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu ilgi ve destekleri ile inşallah tüm ilçe ve il merkezinde Rize Milletvekili olarak mecliste hizmet için gece gündüz demeden çalışacağız. Pazartesi günü Sayın Cumhurbaşkanımız Rize’de olacak. Rize’nin Sayın Cumhurbaşkanımız döneminde başlayan önemli yatırımları, bu dönemde artarak devam edecek. Özellikle bu bölgede havalimanının faaliyete girmesiyle turizm ve ekonomiye yönelik yeni yatırımlar devreye girecek. Pazar’da havalimanının devamında bir dolgu projesi var. Bu proje ilçede yeni bir devasa alanı ortaya çıkaracak.  5 yıldızlı bir otelle birlikte yayla turizmine de bu alandan büyük destekler sağlanacak. Vaatlerle değil yaptığımız işlerle öne çıkan bir partiyiz. Birileri konuşur AK Parti yapar. Rize’den yüksek bir oy oranıyla meclise giderek çalışmalarımızı güçlü bir şekilde sürdürmeyi amaçlıyoruz.” dedi. 

galeri.gif

bak02-001.jpg

bak01-001.jpg

galeri.gif

bak05.jpg

bak06.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
15 Yorum