1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Osman Müdür Rize'de
Osman Müdür Rize'de

Osman Müdür Rize'de

Tunceli Emniyet Müdürü Osman Öztürk, uzun bir aradan sonra geçmişte görev yaptığı Rize'yi ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu.

A+A-

Rize'de görev yaptığı süre içerisinde halk tarafından sevilen ve birçok başarılı çalışmaya imza atan Öztürk, Tunceli'ye tayininden sonra Rize'yi ziyaret etme fırsatı bulamamıştı. Bugün Rize'ye gelen Öztürk, Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Öztürk'ün geleceğini duyan birçok Rizeli sanayi odasına gelerek Öztürk'ü kapıda karşıladı.

Rizeli vatandaşlarla sohbet eden Öztürk, daha sonra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer Ofluoğlu'nun misafiri oldu. Burada basın mensuplarının sorularını cevaplayan Öztürk, "Rize'de çok güzel günlerim oldu. Rize benim ikinci memleketim. Tüm Rizeliler hemşehrim. Buradan hiç kopmadık. Sürekli buradaki dostlarla görüşüyoruz" dedi.

Ömer Ofluoğlu da Öztürk'ün Rize'de yaptığı çalışmaların hiçbir zaman unutulmadığını belirterek Osman Öztürk'e Tunceli'de yapılan hain saldırıyı kınadı. Ofluoğlu, ziyaretin anısına Öztürk'e bir plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız