1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Osman öğretmen hayatını kaybetti
Osman öğretmen hayatını kaybetti

Osman öğretmen hayatını kaybetti

Pazar 50. Yıl İlkokulu'nda yıllarca görev yapıp emekli olan emektar öğretmen Osman Koşar, yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamadı.

A+A-

Rize'nin Pazar ilçesindeki tarihi 50. Yıl İlkokulu'nun emektar öğretmeni 57 yaşındaki Osman Koşar, bir süredir tedavi olduğu amansız hastalıktan kurtulamayarak yaşama veda etti.
10 yıl önce emekli olan Koşar bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

Osman Koşar görev yaptığı dönemlerde ilginç kişiliği ve esprileriyle tanınırdı. Çakala kravat takmasıyla meşhur olan Osman hoca dönemin en çok bilinen ve sevilen öğretmenlerindendi. 

5 çocuk babası Osman Koşar Pazar Sahil Camii'ndeki öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Sulak köyündeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
30 Yorum