1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. Öten 'kuş çocuk' bulundu!
Öten 'kuş çocuk' bulundu!

Öten 'kuş çocuk' bulundu!

Annesinin kuş gibi yetiştirdiği bu çocuk, sadece kuş gibi cıvıldayarak konuşabiliyor. Bu durum herkesi şaşkınlığa uğrattı.

A+A-

Rusya'da annesinin kuş gibi yetiştirdiği ve sadece kuş gibi ''cıvıldayarak'' iletişim kurabilen bir erkek çocuğu bulunması büyük şaşkınlık yarattı.

Rus Pravda gazetesinin haberine göre, 7 yaşındaki ''kuş çocuk'' tüm yaşamını, kendisine evdeki hayvanlardan birisi gibi davranan annesiyle birlikte kuş kafesleriyle dolu bir apartman dairesinde geçirdi.
31 yaşındaki annenin çocuğuyla konuşmadığını ve onu kuş dilini öğrenmeye zorlayarak bir kuş gibi yetiştirdiğini yazan gazetenin bildirdiğine göre, Galina Volskaya isimli sosyal uzman, her yerde kuş pisliği bulunan iki odalı apartman dairesinde buldukları çocuğun herkesi büyük şaşkınlığa uğrattığını söyledi.

''Onunla konuşmaya başladığınızda, kuş gibi cıvıldıyor'' diyen Volskaya, iletişim kuramayan ve kollarını kuş gibi çırpan çocuğun durumunun kendilerinde büyük üzüntü yarattığını belirtti.

Vahşi hayvanlarla büyüyen ''Mowgli'' karakteri özellikleri gösteren çocuğu yetkililer, annesinden alarak bir tıbbi merkeze teslim ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız