1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Otomobil uçurumdan çay tarlasına düştü: 1 ölü, 2 yaralı
Otomobil uçurumdan çay tarlasına düştü: 1 ölü, 2 yaralı

Otomobil uçurumdan çay tarlasına düştü: 1 ölü, 2 yaralı

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak uçurumdan yaş çay tarlasına düşen otomobildeki 1 kişi hayatını kaybetti 2 kişi de yaralandı.

A+A-

Osman Emre Ergün
ARTVİN (İHA) -
 Arhavi ilçesinde yoldan çıkan otomobilin uçurumdan çay tarlasına düşmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

kaza1-259.jpg

Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Dereiçi köyünde meydana geldi. İlçe merkezinden Dereiçi köyünde gitmekte olan Necmettin Öztabak idaresinde bulunan otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak uçurumdan çay tarlasına düştü. Düşmenin etkisiyle otomobil içinde bulunan sürücü Necmettin Öztabak ve kız kardeşi Songül Öztabak yaralanırken anneleri Müşerref Öztabak (90) ise olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine gelen jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri yaralılara müdahale ederek, tedavileri yapılmak üzere Arhavi Devlet Hastanesi'ne kaldırılırdı. Hayatını kaybeden Müşerref Öztabak ise hastane morguna götürüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum