1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ovit Tüneli Başbakanlıkta
Ovit Tüneli Başbakanlıkta

Ovit Tüneli Başbakanlıkta

AK Parti Rize İl Başkanı, Ov,t Tüneli tartışmalarına son noktayı koyarak, "Bu tüneller yapılacak. Başbakanımızın da bu konuda talimatı vardır" dedi.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, Ovit Tüneli'nin Rize'nin vazgeçilmezlerinden olduğunu belirterek tünelin mutlaka yapılacağını söyledi.
Konuyla ilgili bugün AK Parti İl Başkanlığı'nda bir basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Yılmaz Katmer, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın tünelin yapılması yönünde talimat verdiğini açıklayarak "Rize'de Karayolları tarafından bir toplantı yapılmış. Karayollarından bir yetkili, Ovit Tüneliyle ilgili 'tünelin rantabl olmadığını' söylemiş. Tünel yapılmasını gerektirecek kadar bir araç trafiği bulunmadığını söylemiş. Rize'nin üç önemli beklentisi vardı. Bir tanesi Rize Üniversitesi, diğeri sahil yolu bir diğeri ise Ovit Tüneli. Ovit Tüneli bizim vazgeçilmezimizdir" dedi.
"Ben o Karayolları yetkilisine sormak istiyorum" diyen İl Başkanı Katmer, "Yılın 8 ayı araç ulaşımına kapalı olan bir yoldaki araç sayısının tünel yapımı için rantabl olmadığını neye göre hesapladı ? Türkiye'de yatırımların kararını siyasiler verir. Siyasilerde tünelin kararını vermiştir. Ne zaman tamamlanacağının takipçisi de biz olacağız. Hemşehrilerimizin bu konuda hiçbir endişesi olmasın. Çok değerli Bakanımız Faruk Nafiz Özak'ta bu konuyla ilgili son noktayı koydu. Başbakanımızın bu yönde bir talimatı olduğunu ve bu tünelin yapılacağını söylemiştir" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum