1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ovit Yayla Şenliğinde 20 bin bayrak dağıtıldı
Ovit Yayla Şenliğinde 20 bin bayrak dağıtıldı

Ovit Yayla Şenliğinde 20 bin bayrak dağıtıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın da katılımıyla gerçekleştirilen 19. Uluslararası Ovit Yayla Şenliğinde 20 bin adet Türk bayrağı dağıtıldı. Şenlikte horon halkaları oluşturularak rekor denemesi yapıldı

A+A-

Rize’nin İkizdere ilçesi 2 bin 640 rakımlı Ovit Yaylası'nda bu yıl 19’uncusu düzenlenen Uluslararası Ovit Yayla Şenliği'nde Ekşioğlu Vakfı tarafından 20 bin adet Türk bayrağı dağıtılırken, horon halkaları oluşturularak oyunlar oynandı.

ovit1-008.jpg

Karadenizli sanatçıların sahne aldığı şenliğe Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da katıldı. 

ovit2-006.jpg

Şenliğe katılanlara bir konuşma yapan Bakan Bak, Rize’nin bir turizm cenneti olacağını söyledi. Bakan Bak, “Bu toprakları koruyan şuanda bu toprakların sınırlarında bu ülkeye kast etmek isteyenlere karşı operasyonlarda bulunan kahramanlar askerimize, güvenlik güçlerimize ve polislerimize rabbim yar ve yardımcısı olsun. Şehitlerimize rahmet olsun diyoruz. Onlar için dua edelim çünkü bu vatanı toprak yapan bu toprağa düşen şehit kanlarıdır. Bunu 15 Temmuz’da da gördük şimdi yapılan mücadele de görüyoruz. Çanakkale’de de gördük. Bu millet asla diz çöktürülemez. Bu millete kimse diz çöktüremez. Bu millete kimse boyun eğdiremez. Biz Rizeliler olarak gittiğimiz her yere enerji, güç ve heyecan veririz. Bugünde burada heyecanı görüyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Ekşioğlu Vakfına teşekkür ediyorum” dedi.

ovit3bak.jpg

"Ovit Tüneli bölgenin kaderini değiştirecek"
Ovit’in yapılan tünel, lojistik ve turizm merkeziyle bambaşka bir yer olacağını kaydeden Bakan Bak, “Ovit tüneli buranın kaderini değiştirecek. İnşallah gelecekte çok güzel günleri burada göreceğiz. Ülkemiz büyüyor, gelişiyor. Rize’miz de büyük projeler yapılıyor. Rize bir turizm cenneti olacak. Bunun peşinden kayak merkezleriyle, turizm merkezleriyle Rize’miz büyümeye devam edecek. Bunu hep birlikte sizlerin destekleriyle başaracağız. Yolumuz açık olsun” ifadelerini kullandı.

ovit4-004.jpg

Ekşioğlu Vakfı Başkanı Aydın Ekşi de, sevgi ve kardeşlik bağlarının güçlenmesi için yaptıkları şenliklerin bölge tanıtıma ve insanların kaynaşmasına katkı sağladığını belirtti. Ekşioğlu Vakfı Başkan Vekili Süleyman Ekşi de şenliğe katılanlara teşekkür etti.

ovit8-001.jpg

ovit7-003.jpg

ovit6-003.jpg

ovit5-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum