1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ovit yaylası şenliğe hazırlanıyor
Ovit yaylası şenliğe hazırlanıyor

Ovit yaylası şenliğe hazırlanıyor

Rize Sibel Can, Sinan Özen, İsmail Türüt, Cimilli İbo, Ahmet Ekşioğlu, Yasemin Yıldız, Bizim Gönül ve Yusuf Saral'ın da katılacağı 13. Ovit şenliğine hazırlanıyor.

A+A-

Bu sene 13.'sü düzenlenecek olan geleneksel Ekşioğlu Vakfı Ovit Yaylası Şenlikleri, Ekşioğlu Vakfı Başkanı Ali Ekşi önderliğinde 8-10 Ağustos tarihleri arasında Rize'nin İkizdere ilçesine bağlı Ovit Yaylası'nda gerçekleşecek.

Şenliklerin organizasyonu yapan ünlü şovmen Necati Selvitop, 'Ovit 2008 muhteşem olacak. Bu sene dünyanın en büyük ateş ve horon halkasını aynı anda göreceğiz. 500 bin kişilik katılım bekliyoruz. 8 Ağustos Cuma gününden itibaren onbinlerce vatandaşımızın 2 bin 640 rakımlı Ovit Yaylasına çadır kurmasını bekliyoruz. Bütün Türk halkını Ovit'e davet ediyoruz. Gelemeyenleri ise ekran başına. Bu muhteşem görsel şöleni mutlaka ama mutlaka yerinde görmelisiniz'' dedi.

Selvitop, festivale ünlü sanatçıların da katılacağını kaydederek, "Etkinlik kapsamında bir çok ünlü sanatçı konser verecek. Sibel Can, Sinan Özen, İsmail Türüt, Cimilli İbo, Ahmet Ekşioğlu, Yasemin Yıldız, Bizim Gönül ve Yusuf Saral'dan oluşan sanatçı ordusu, bir biri ardına sahne alacak. Sibel Can dünyanın en çok uzayan mıhlamasını yapacak, Rize bezini tanıtacak ve kendisine Rize bezinden kostüm takdim edilecek. 500 bin kişinin katılması beklenen Ovit 2008 kapsamında, küresel ısınmaya dikkat çekmek için dünyanın en büyük ateş halkası Ovit Dağı'nın zirvesinde yakılacak ve bu muhteşem şov, bir çok ulusal ve bölgesel televizyonlardan canlı yayınlanacak. Ovit 2008'i yerli ve yabancı basın mensuplarından oluşan bir medya ordusu takip edecek" diye konuştu.

BİR ÇOK KANALDAN CANLI YAYINLANACAK
Etkinlik baştan sona en son model cihazlarla donatılmış canlı yayın araçları ve profosyonel bir ekip tarafından canlı olarak ulusal ve yabancı medya kuruluşlarına ulaştırılacak.

IVID Medya Danışmanlık Şirketi Genel Müdürü Sinan Yerebakan, "Bölgeye giden yerli ve yabancı televizyon temsilcileri, hem üreteceği haberleri canlı yayın araçlarımız vasıtasıyla uydudan anında haber merkezlerine ulaştırabilme hem de istedikleri saatte canlı muhabir bağlantısı yapma imkanlarından ücretsiz olarak yararlanabilecekler. Ayrıca bütün etkinlik ikinci bir canlı yayın aracı vasıtası ile baştan sona usta yönetmenlerin kontrolunde canlı yayınlanacak'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız