1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ovit yoluna Erzurum'dan da destek
Ovit yoluna Erzurum'dan da destek

Ovit yoluna Erzurum'dan da destek

Rize-Erzurum karayolunun 12 ay ulaşıma açık olması için yapılan çalışmalara Erzurum’dan da siyasi destekler gelmeye başladı.

A+A-

İSMET KÖSOĞLU
Rize’deki Erzurumlular Derneğinin ısrarlı destek ve çabaları sonuç vermeye başladı. Bu çalışma ve tepkilere Erzurum’daki duyarlı vatandaşların yanı sıra Erzurum’daki Siyasi Parti Temsilcilerinden de destek gelmeye devam ediyor. Erzurum İl Genel Meclisinin MHP’li Üyesi Yakup Akpınar’ın Erzurum kamuoyunda sürdürdüğü Ovit Yolu platformu çalışmasına en önemli destek AK Partili Erzurum İl Genel Meclis Üyesi Tahsin Bayramoğlu’ndan geldi.
Bölgede 25 yıla yakın siyaset yaptığını söyleyen Erzurum İl Genel Meclis Üyesi Tahsin Bayramoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Rize-Erzurum karayolu bizim için olmazsa olmaz olan çok önemli bir karayoludur. Bölgemiz inanı birbirleriyle et tırnak gibidir. Bu yol 5 ay ulaşıma kapalı kalmamalı. Teknoloji çağında Başbakanımızdan Ovit Yoluna detaylı bir el atmasını istiyoruz. İkizdereli hemşerimiz Talip Kahraman, yolda düşünülen Tünelin yarısının parasını karşılayacağını taahhüt bile etmişken bu beklemeler niye? Yıllardır bekliyoruz. Başbakanımızın Rize’den olması bizim için çok büyük şanstır. Bu şansın değerini bilerek yolumuzun ulaşıma açık olmasını isteriz. Şu ayrıntı gözden kaçırılmasın. Trabzon Karayolları Bölge Müdürlüğü bana göre bu yolda 12 kilometrelik bir tünel fizibilitesi yaparak işi yokuşa sürmektedir. Bu, tünel işinin olmaması içindir. Ovit yolunun 12 ay ulaşıma açık olması merhum Ekrem Orhon’un da vasiyetidir. Bu vasiyete sahip çıkmalıyız. Ömrünü Rize ve Ovit yolu için harcayan Merhum Ekrem Orhon unutulmamalı. Onu unutmamak için eserine sahip çıkılmalı ve Ovit Yolunun 12 ay ulaşıma açılması için ne gerekiyorsa yapılmalıdır.
AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Tahsin Bayramoğlu 22 yıllık Meclis Üyeliği ile Erzurum İl Genel Meclisinin en kıdemli Üyesi sıfatını taşıyor. Bayramoğlu, görev süresince Ovit Yolunun ulaşıma açık olması için bütün yetkililere yazdığı dilekçelerle sürekli gündem oluşturuyor.
ERZURUM BASININDAN DA DESTEK
Erzurum'un yüksek trajlı basın organı Doğu Ekspres Gazetesi de Ovite 2 sayfa yer ayırdı. Gazete Ovit yolunun kış aylarında ulaşıma kapanması ve Başabakan Erdoğan'ın memleketinde tünel yatırımının geciktirilmesi konularını irdeledi...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum