1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ovit'e çığ düştü, araçlar yolda kaldı
Ovit'e çığ düştü, araçlar yolda kaldı

Ovit'e çığ düştü, araçlar yolda kaldı

Ovit geçidinde çığ düşmesi sonucu çok sayıda aracın mahsur kaldığı bildirildi.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Rize-Erzurum karayolunun 2600 rakımlı Ovit Dağı Biberoğlu Yaylası mevkisinde düşen çığ nedeniyle kapanan yolda mahsur kalan 4 aracın içindeki 16 kişiye ulaşılmaya çalışılıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan ve çığ bölgesinde incelemelerde bulunan Rize Valisi Seyfulllah Hacımüftüoğlu "2 kamyon, 1 otomobil ve bir tane de midibüste bulunan toplam 16 kişi yoğun kar yağışından kaynaklanan küçük çaptaki çığlar nedeniyle kapanan yolda mahsur kaldılar. Mahsur kalan vatandaşlarımızla telefon irtibatı sağlıyoruz. Herhangi bir problemleri yok. Hava kararmadan onları alacağız. 2 saat içinde çalışmanın tamamlanmasını ümit ediyoruz" dedi.

Öte yandan, İl Sağlık Müdürlüğü'ne ait paletli araçlar ile UMKE ekipleri araçların içinde mahsur kalan 16 kişiyi kurtarmak için çalışma başlattı.

35580

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız