1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Öz Gıda İş Genel Merkezine 2 Rizeli
Öz Gıda İş Genel Merkezine 2 Rizeli

Öz Gıda İş Genel Merkezine 2 Rizeli

Öz Gıda İş Sendikası 14. Olağan Genel Kurulunda, daha önce Genel Başkan Yardımcısı olan Tevfik Ali Hançeroğlu ile birlikle Rize Şube Başkanı da aynı göreve seçildi. Hançeroğlu teşkilat başkanlığına getirildi.

A+A-

Öz Gıda İş Sendikası 14. Olağan Genel Kurulunda yapılan seçim sonucunda Mehmet Şahin yeniden Öz Gıda İş Genel Başkanı seçilirken Rizeli iki isim Tevfik Ali Hançeroğlu ile birlikte Rize Şube Başkanı Sultan Murat Karadağ da Genel Başkan Yardımcılıklarına seçildi.

send1-006.jpg

Öz Gıda İş Sendikasının demokratik bir ortamda barış, kardeşlik ve coşku içerisinde örnek bir genel kurul gerçekleştirdiğini belirten Genel Başkan Mehmet Şahin, “14. Olağan Genel Kurulumuzu büyüklüğümüze yakışır bir şekilde başarı ve coşkuyla tamamladık. Üzerimize yüklediğiniz bu sorumlulukla hareket ederek, yeni başarılarla yeni hedeflere doğru hep birlikte yürüyeceğiz. Genel Kurul sonucumuzun HAK-İŞ’e, Öz Gıda İş’e, çalışma hayatına, bütün emekçilere ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

tevfik1-001.jpg

Teşkilat Başkanlığına getirilen Tevfik Ali Hançeroğlu, önceki dönemde Genel Başkan Yardımcılığı görevine seçildiğini, yeni dönemde Rize Şube Başkanı Murat Karadağ’ın da kendisiyle birlikte görev aldığını belirterek, “2 Rizeli Genel Başkan Yardımcısı ile Öz Gıda İş Genel Merkezinde güçlü bir yapı oluştu. El ele vererek hizmetlerimizi daha bir büyük özen ve dikkatle sürdüreceğiz” diye konuştu.

yonetim-004.jpg

Seçimlerin ardından Genel Başkan Mehmet Şahin başkanlığında gerçekleşen yönetim kurulu toplantısının ardından görev dağılımı da şu şekilde oluştu:
Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı: Halil Çukutli
Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı: Tevfik Ali Hançeroğlu
Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı: Sultan Murat Karadağ
Tis ve Mevzuattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı: Abdulhalik Damar.

karadag.jpg

send2-006.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum