1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Özel İdare ekipleri hastalar için seferber oldu
Özel İdare ekipleri hastalar için seferber oldu

Özel İdare ekipleri hastalar için seferber oldu

Rize’de yoğun kar yağışı nedeniyle yolları kapanan hastalar için Özel İdares ekipleri seferber oldu. Ekipler ambulansın hastaya ulaşabilmesi için yolları açıyor.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Rize’yi etkisi altına alan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. aşırı kar yağışı nedeniyle köy ve mahalle yolları ulaşıma kapandı. Rize'de Özel İdaresi ekipleri ise çok sayıda personel ve iş makinesi ile karla mücadelelerini sürdürürken hasta ihbarı verilen bölgelerde özel özen gösterilmeye başladı.

ozel4-001.jpg

Kar nedeniyle hastalara ulaşamayan 112 Acil Sağlık Hizmetleri ekiplerinin imdadına Özel İdare ekipleri koştu. Kar kalınlığı nedeniyle ambulansla ilerlemekte güçlük çeken 112 Acil Sağlık Hizmetleri ekipleri Özel İdare’ye ait iş makinesinin yollarını açmasıyla hastalara müdahale edebildi.

ozel5-001.jpg

ozel2.jpg

ozel3-001.jpg

ozel1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız