1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Özel muayenehanesini de açtı
Özel muayenehanesini de açtı

Özel muayenehanesini de açtı

Bir süre önce Pazar Devlet Hastanesi’ne Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı olarak atanan Op. Dr. Levent Akman özel muayenehane açtı.

A+A-

Naci GÜVEN
Pazar doktorlar sitesindeki muayenehanenin açılışına ilçe Kaymakamı Yalçın Sezgin, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kavruk, Pazar Devlet Hastanesi personeli ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelesini Kaymakam Sezgin ile Dr. Akman birlikte kestiler.
Dr. Levent Akman Ege Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdikten sonra aynı üniversitede uzmanlık stajını yaptı. Dr. Levent Akman ilk görev yerinin Pazar ilçesi olduğunu belirterek, "İlk kez Pazar’da göreve başlamam benim için büyük önem taşıyor. Pazar’da çok güzel günler geçireceğime inanıyorum. Pazar halkına daha çok yararlı olabilmek için, mesai saatleri dışında da hastalarıma en iyi hizmeti vermek için bu muayenehaneyi açmış bulunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum