1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Özel sektör çaya 3 TL verecek!
Özel sektör çaya 3 TL verecek!

Özel sektör çaya 3 TL verecek!

"Bu yıl yaş çay iyi para edecek" diyen Çay Üreticileri Dayanışma Derneği ÇAYÜDAD Başkanı Mavi, yaş çaya 2,5 TL fiyat isterken, özel sektörün ise 3 TL’ye çay alacağını iddia etti!

A+A-

Çay Üreticileri Dayanışma Derneği (ÇAYÜDAD) Başkanı Mustafa Mavi, yaptığı açıklamada, “Değerli çay üreticilerimizle, Allah’ın izniyle çok güzel bir çay sezonu yaşayacağız. Çaylıklarımızın bakımını, gübrelemesini itina ile yapalım. Yapalım ki çok verim alalım. Bu yıl yaş çay iyi para edecek. Taban fiyatın 2,50 TL olmasını bekliyoruz. Biz kotanın kalkmasını istiyoruz. Ama Çaykur kotayı da 500 kg yaptığı takdirde, özel sektör 3.00 TL'den çay almak zorunda kalacaktır. Üretici olarak acele etmeden fırsatçılara fırsat vermeden çayımızı satmaya çalışalım. Birlikte hareket edersek biz kârlı çıkarız.” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum