1. HABERLER

  2. KÖŞE YAZILARI

  3. Özışık: Toparlanın ve erken seçime hazırlanın!
Özışık: Toparlanın ve erken seçime hazırlanın!

Özışık: Toparlanın ve erken seçime hazırlanın!

Süleyman Özışık, seçim sonuçlarını değerlendirdiği makalesini "Toparlanın ve erken seçime hazırlanın!" cümlesiyle bitirdi. İşte bugün en çok paylaşılan o yazı:

A+A-

AK Parti 13 yıl sonra girdiği bir seçimden iktidar olarak çıkamadı. Partileri yüzde 41 oy alarak birinci çıkmasına rağmen, AK Parti'ye gönül verenler sonucu acı ve gözyaşlarıyla karşıladı.

Şu tabloya bakar mısınız?

HDP yüzde 10 barajını yedi düvelin yardımıyla geçmeyi başarı sayıyor! CHP bir önceki seçimlere göre puan kaybetmesini zafer olarak duyuruyor. Hale bakın ki yüzde 41 oy alan AK Parti seçmeni kan ağlıyor.  

Davası ümmet olanın, derdi de böyle büyük oluyor işte!

Sakın bir kaç puanlık oy için ağladıklarını düşünmeyin çünkü, kendilerini ağlatan bir seçimin kaybı değil. Onlar, yenilgi yenilgi büyüyen zafere inanmış bir davanın fertleri. Göklerden gelen değiştirilemez karara kader diyerek iman etmişleri "oy için ağlayanlar" diye küçümserseniz yanılgıya düşersiniz.

Niye ağlıyorlar biliyor musunuz? 

Çünkü Filistin ağlıyor. Gazze, Ramallah, Kudüs, El Halil, Beytüllahim ağlıyor. 

Çünkü Somali ağlıyor. Çünkü Mısır, Irak, Suriye, Arakan ağlıyor. Lübnan, Ürdün, Yemen, Doğu Türkistan ağlıyor...

Dünyanın tüm mazlum müslümanları günlerdir ellerini semaya açmış, dualarla arşı titretiyor,"Türkiye bize sahip çıkan tek ülke. Son umudumuz AK Parti. Onu elimizden alma Allah'ım"diyerek ağlıyordu. 

Türkiye'deki kardeşleri yıllardır ateş ırmaklarında yakılan o mazlumların son umudu ellerinden kaydı diye ağlıyor. Onların hıçkırıklarına eşlik ediyor.

"İktidara geldiğimizde onları Esad'a geri göndereceğiz" diyen Kılıçdaroğlu ile Bahçeli'nin insafsızlığına terkedilen iki milyon Suriyeli'nin çaresizliğine ağlıyor...

Ağlaması gereken onlar değil sizlersiniz oysa ki..

Onlar mazlumların savunucularına, siz zalimlere ve zalimlerin dostlarına oy verdiniz. Onlar Mursi'nin dostlarına, siz Sisi'nin "kan kardeşleri"ne oy verdiniz. Onlar "kardeşçe yaşayalım"diye barış masasına oturanlara, siz "terör yeniden hayat bulsun" diye PKK yandaşlarına oy verdiniz.

Onlar "Yeni şehitler gelmesin, şehit anneleri artmasın" diyenlere, siz 40 bin şehidin katillerine oy verdiniz. Onlar Yasin Börü ve arkadaşlarına, siz Yasin Börü ve arkadaşlarının katillerine oy verdiniz.

Onlar Kur-an'ı Kerim'i okullara yeniden getirenlere, siz Kur'an-ı Kerim'i okullardan kaldırma sözü verenlere oy verdiniz. Onlar inancın simgesi başörtüsünü serbest kılanlara, siz "Başörtülüler sadece merdiven temizliği yapabilir" diyenlere oy verdiniz.

Sizler, din gölgesinde dinsizlik yapan sözde cemaate... Dershaneleri, bankaları ve cemaatleri yaşasın diye ülkeyi ateş topuna çeviren paralellere oy verdiniz. Onlar davası ümmet olanların, siz ise davası himmet olanların peşinden gittiniz.

Bir kardeşimin dediği gibi...

HDP'ye oy verirken aklınıza 40 bin şehit gelmiyor da, AK Parti'ye hırsız derken 3 kuruş para geliyorsa, siz alay ettiklerinizden ne kadar aşağıda olduğunuzu bilememişsiniz zaten. Biliniz ki ağlaması ve utanması gereken sizlersiniz, onlar değil! 

Gördüğü her pisliğe konan sinek misali, her gün bir partiyi destekleyen sizler utanmalısınız, onlar değil! 

Son sözüm davası ümmet olduğu için derdi büyük olan kardeşlerime...

Bilesiniz ki yenilgi olarak gördüğünüz bu sonuç yakın zamanda size yeni zaferlerin kapılarını açacak. 5 gün önceki yazımda ne demiştim size? "Bu seçimi kaybetse dahi bundan böyle her yol AK Parti'ye çıkacak" dememiş miydim?

Kazanını olmayan bir seçimin kaybedeni olmaz. 

Bu ülkede AK Parti'nin yanında olmadığı hiç bir parti, iktidar olamaz. Bırakın iktidar olmayı, koalisyon bile kuramaz! 

AK Parti de liderine, değerlerine ve seçmenlerine aylardır küfür ve hakaret eden partilerle bir koalisyonda yer alacak kadar ilkesiz ve omurgasız bir parti değil! 

AK Parti, bu yapılanları unutup şu an barajı geçen herhangi bir partiyle koalisyon yapması durumunda oyunu haram edecek milyonlarca seçmenle karşı karşıya gelecek.. 

Seçim meydanlarında aylardır koalisyonun zararlarını anlatan bir parti koalisyon için kapı çalarsa, işte tam da o gün kendini bitirir. Bir dönem koalisyonda kalsa bile sonrasında Anavatan ve DYP gibi tabela partisi olur.

Özetle "Yeni Türkiye" yolunda ikinci yarı, asıl şimdi başlıyor! 

Size alaycı bakışlar atıp gülenlerin suratlarındaki o pis sırıtışı silmek hepinizin namus borcu olsun!

Toparlanın ve erken seçime hazırlanın!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
20 Yorum