1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Özkan Sümer de heyecanlandı
Özkan Sümer de heyecanlandı

Özkan Sümer de heyecanlandı

Trabzonspor Altyapılar Koordinatörü Özkan Sümer, bordo-mavili kulübün gerçekleştirdiği son transferlerin taraftara büyük heyecan getirdiğini söyledi.

A+A-

HAKAN DEĞİRMENCİ
Özkan Sümer, Trabzonspor gibi büyük camiaların sadece şirketleşmede ve saha sonuçlarında değil, vizyon değerleri konusunda da önde olması gerektiğini belirterek, “Tüm Trabzonsporlular bir heyecan yaşıyor. Son sezonu istediği yerde bitirememiş büyük bir takımın büyüklüğüne yakışır şekilde istediği nokta transferleri gerçekleştirmiş olması insanlarda güven ve beklenti uyandırıyor. Şimdi taraftarın kendi kulübüne bakışı ve sevgisi tazelendi. Yapılan takviyelerin bazıları tam bilinmemekle birlikte oluşturduğu heyecan bile tüm camiayı mutlu etmeye yetti." dedi.

Kombine satışlarındaki ilginin de taraftarın heyecanını ortaya koyduğunu vurgulayan Sümer, "İlgi giderek büyüyor. Bizim yıllardır bahsettiğimiz buydu. Trabzonspor gibi bir değeri gerçekten sevmek ancak ona karşı fedakarlıktan olabilmekten geçer. Kendinden vermeyi barındırmayan bir anlayış sağlıklı olamaz. Güzel olan kendini katmaktır. Daha güzel olansa kendini vermektir. Trabzonspor'un yeni mevsim öncesinde elde ettiği bu ivme sayesinde taraftarın fedakarlığını da yakından görüyoruz. Hem transferler, hem Trabzonsporlular'ın birliği, hem de bu fedakarlık duygusu bizi mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız