1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Pala, kaçakçılıktan tutuklandı
Pala, kaçakçılıktan tutuklandı

Pala, kaçakçılıktan tutuklandı

Yöresel televizyonlarda 'Pala Show' isimli programlar yapan ve kemençe kasetleri bulunan Ali Kemal K., silah kaçakçılığı yapmak suçundan tutuklandı.

A+A-

Trabzon ve Rize'de yöresel televizyonlarda 'Pala Show' isimli programlar yapan ve kemençe kasetleri bulunan Ali Kemal K., silah kaçakçılığı yapmak suçundan tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Trabzon'da dün bir ihbarı değerlendiren Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ali Kemal K. (Ali Kemal Küçükosmanoğlu-55) yönetimindeki 61 ET 759 plakalı otomobili takibe aldı. Rize istikametinden Trabzon'a gelmekte olan araç ilk olarak Havalimanı Kavşağı'nda durdurulmak istendi. "Dur" ihtarına uymayarak otomobili ile kaçan Ali Kemal K'yı durdurmak için polis ekipleri 4 el havaya ateş etti.

 Kovalamaca sırasında otomobilin tekerleklerine de ateş eden polis ekipleri, bunda başarılı olamazken, kurşunlardan biri otomobilin arka camına bir kurşun da bagaj kapağına isabet etti. Buna rağmen kaçmayı sürdüren zanlı Trabzon Limanı mevkiinde başka bir araca çarparak durabildi ve yakalandı. Araçta yapılan aramalarda 6 adet ruhsatsız silah ve bu silahlara ait mermi ve şarjör ele geçirildi. 'Pala' lakaplı Ali Kemal K. olay sonrası gözaltına alınırken, bugün Trabzon Adliyesi'ne çıkartıldı.
Çıkardığı kemençe kasetlerinde silah ile poz vermekten çekinmeyen, yaptığı programlarda silahla ateş eden ve daha önce de ruhsatsız silah taşımak suçundan sabıkası bulunan Ali Kemal K, 'silah kaçakçılığı yapmak' suçundan tutuklanarak Trabzon Bahçecik Cezaevi'ne gönderildi.
'Pala Dayı' lakabıyla da tanınan Ali Kemal K, 2004 yerel seçimlerinde DSP'den Akçaabat Belediye başkan aday adayı olmuştu.(İHA)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum