1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar, 2 takımla yarı finalde
Pazar, 2 takımla yarı finalde

Pazar, 2 takımla yarı finalde

Rize'de yapılmakta olan Danone Futbol Turnuvası'nda Pazar ilçesinin 2 takımı birden yarı finale yükselme başarısını elde etti.

A+A-

Naci GÜVEN - Rize’de devam eden küçükler Danone kupası gurup maçlarında başarılı olan Pazar Ahmet Mesut Yılmaz İlköğretim Okulu ve Veysel Vardal İlköğretim Okulu yarı finale yükseldiler.
İki gurup halinde devam eden karşılaşmalarda A gurubunda Pazar Ahmet Mesut Yılmaz İlköğretim Okulu, Rize TOBB İlköğretim Okulu ve Çayeli Hasan Yılmaz İlköğretim Okulu, B gurubunda ise Çayeli Yamantürk İlköğretim Okulu, Pazar Veysel Vardal ilköğretim Okulu ve Çayeli 9 Mart İlköğretim okulu yarıfinal için karşılaştılar.

Karşılaşmaların ilk gününde Pazar Ahmet mesut İlköğretim Okulu, Rize TOBB İlköğretim Okulunu Okan (3) ve Erhan’ın (2) attığı gollerle 5-0 mağlup ederken, yine Pazar Veysel Vardal ilköğretim Okulu da Çayeli 9 Mart İlköğretim okulunu Dursun (2), Mustafa ve Karahan’ın golleriyle 4-2 yenmeyi başardı.

İki takımın da iddialı olduğunu belirten Pazar Ahmet Mesut Yılmaz İlköğretim Okulu çalıştırıcısı Kadem Morgül, “Guruplardan iki takımın çıkacak olması nedeniyle Pazar’daki iki okulun da final şansı bulunuyor. Çok iyi kadrolara sahipler. Belki de finali beraber oynarlar. İl birincisi olan takım ise 10 Mayıs’da Bölge şampiyonası için Trabzon’da Rize’yi temsil edecek” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum