1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar, Danone kupasında iddialı
Pazar, Danone kupasında iddialı

Pazar, Danone kupasında iddialı

Danone firması ve Milli Eğitim işbirliğiyle Rize'de 6 grupta 25 takımın mücadele verdiği futbol turnuvasının ilk gün maçları yapıldı.

A+A-

Naci GÜVEN - Milli Eğitim Müdürlüğü ve Danone işbirliği ile düzenlenen küçük erkekler Futbol Şampiyonası Rize’de başladı. İl düzeyinde 25 takımın 6 gurupta mücadele verdiği İlköğretim Okulları arası küçükler Danone kupası eleme maçlarına Ahmet Mesut yılmaz İlköğretim Okulu, Haberal, Veysel Vardal, Toki İlköğretim Okulu olmak üzere 4 takım ile katılan Pazar ilçesi turnuvaya iddialı başladı.

Pazar A. Mesut yılmaz İlköğretim Okulu’nu çalıştıran Pazarspor alt yapı hocalarından Kadem Morgül, “Turnuvada iddialı olduğumuzu ilk karşılaşmamızda Rize Özel Şahika İ.Ö.O’lunu Muhammet ve Okan’ın attığı 3 golle 4–1 gibi farklı skorla kazanarak gösterdik. İyi mücadelelerinden dolayı tüm oyuncularımızı kutluyorum. Bu turnuvada İl birinciliğini kazanacak olan takım 10 Mayıs’ta Trabzon’da bölge birinciliği için yarışacak. Daha sonra Türkiye finali için Haziran ayında Bursa’da yapılacak karşılaşmalara hak kazanacak. Ben takımıma güveniyorum. İnşallah Bursa’daki finallere biz katılırız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum