1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar A. Mesut Yılmaz İlkokuluna iki yeni atölye
Pazar A. Mesut Yılmaz İlkokuluna iki yeni atölye

Pazar A. Mesut Yılmaz İlkokuluna iki yeni atölye

Pazar Ahmet Mesut Yılmaz İlkokulunda, Görsel Sanatlar Tasarım Beceri Atölyesi ile Müzik Drama Atölyesinin açılışı gerçekleştirildi.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Belediye Başkanı Ahmet Basa, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak,AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, Pazar MYO Müdürü Adil Bakoğlu, Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılış programına ilgi yüksekti.

mst1-001.jpg

Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Mustafa Duran, “Bakanlığımızın başlatmış olduğu 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında Görsel Sanatlar Tasarım Beceri Atölyesi ile Müzik Drama Atölyesinin açılışlarını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu atölyelerimiz, öğrencileri hayata ve sanata hazırlama anlamında tam donanımlı olarak oluşturduk ve öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Hazırlanan bu atölyelerde tüm Mesut Yılmaz Ailesini buluşturmak istiyoruz. Bu vesile ile öğrencilerimizle birlikte velilerimizin de yararlanabileceği çeşitli kurslar düzenlenecek. Pazar İlçesinde bir ilk olan bu atölyelerin yapımında maddi manevi desteklerini esirgemeyen Kaymakam Beye, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerine ve atölyelerin görsel tasarımlarının yapımında emeği geçen Semahat Kurt, Beyza Güzey, Yeşim Solak ve diğer tüm paydaşlara teşekkür ediyoruz. Bu atölyelerin bir amacı da özel yetenekli öğrencilerin önünü açmak, onları amacına uygun yetiştirmek. Mutlu çocuklar güçlü Türkiye sloganı ile öğrencilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

mst2-001.jpg

Açılışın sonunda okul öğretmenlerinden Anadolu Masaları İl Koordinatörü Fatih Irmak, “Kara Vezir” adlı masalı seslendirdi.

mst3.jpg

mst4.jpg

mst6.jpg

mst5.jpg

galeri.gif

..:: VİDEO ::.. ..:: VİDEO ::.. ..:: VİDEO ::.. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum