1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Adliyesinden tayini çıkan savcı ve hakimler veda etti
Pazar Adliyesinden tayini çıkan savcı ve hakimler veda etti

Pazar Adliyesinden tayini çıkan savcı ve hakimler veda etti

HSYK Eylül Kararnamesi ile Pazar’dan tayini çıkan hâkim ve savcılara Pazar Adliyesince veda yemeği düzenlendi.

A+A-

Veda yemeğine Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Çamlıhemşin Kaymakamı Aziz Gölbaşı, Pazar Garnizon Komutanı Mustafa Çelik, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu, Pazar Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, Pazar Adliyesinde görevli hâkim ve savcılar, avukatlar ve adliye çalışanları ile aileleri katıldı.

adliye1-004.jpg

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin ve Pazar Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek tarafından tayini çıkan hakim ve savcılara plaket ve hizmet şilti takdim edildi.

adliye2-004.jpg

HSYK 2016 Eylül Kararnamesi ile Pazar Hâkimleri Gaye Zümrüt Karakaş İstanbul Anadolu Hâkimliğine, Gökhan Oğurlu Diyarbakır Hâkimliğine,  Pazar Cumhuriyet Savcıları Orhan Al Diyarbakır Savcılığına,  Faruk Kaynak Merzifon Cumhuriyet Başsavcılığına atanmıştı. 

adly9.jpg

adliye3-004.jpg

adliye4-003.jpg

adliye5-003.jpg

adliye6-001.jpg

adliye7-001.jpg

adliye8-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum