1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar AİHL öğrencileri sahne performansıyla göz doldurdu
Pazar AİHL öğrencileri sahne performansıyla göz doldurdu

Pazar AİHL öğrencileri sahne performansıyla göz doldurdu

Her yıl, Din öğretimi Genel Müdürlüğüne bağlı İmam Hatip Liselerinde düzenlenen Mevlid-i Nebi etkinliği bu yıl Pazar Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Pazar’da gerçekleştirildi.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
PAZAR53 - Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından belirlenen "Hz. Peygamber ve Gençlik" temasının işlendiği ve Pazar MTA Konferans Salonunda gerçekleştirilen program Pazar Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin sergilediği sahne performansıyla göz doldurdu.

ihl8-006.jpg

İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Pazar Anadolu İmam Hatip Lisesi 10. sınıf öğrencisi Ferhat Karadeniz’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program Pazar Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Nazım Kavasoğlu’nun açılış konuşması ile devam etti.

ihl1-008.jpg

Program, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Mevlid-i Nebi haftası için hazırladığı sinevizyon gösterimi ilgiyle izlendi.

ihl9-004.jpg

Pazar Anadolu İmam Hatip Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Zümresi önderliğinde öğrencilerin hazırladığı “Güle Özlem” isimli oratoryo gösteriminin ardından yine Pazar Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından Mevlid-i Nebii’ye farkındalık oluşturmak için hazırlanan Halk Röportajı yayınlandı. “Hz. Muhammed (sav) hayatta olsaydı ona ne söylemek isterdiniz?” sorusuna verilen cevaplar izleyenlerle paylaşıldı.

ihl7-005.jpg

Pazar Anadolu İmam Hatip Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Zümresi önderliğinde öğrencilerin hazırladığı “Sultanın Gülleri” isimli tiyatronun ardından Pazar Anadolu İmam Hatip Lisesi 11.sınıf Öğrencisi Furkan Kiraz “Ey Rahmeti Bol Padişahım” isimli ilahiyi okudu.Pazar Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan Peygamberimizin sünnetleri konulu video yayınlandı.

ihl6-006.jpg
 
Pazar Anadolu İmam Hatip Lisesi 12.sınıf Öğrencisi Selim Çağlayan Baştopçu’nun, “Ey Benim Sultanım” isimli ilahiyi okumasının ardından program sona erdi.

vid1.jpg

ihl5-005.jpg

ihl4-006.jpg

ihl3-008.jpg

ihl2-008.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız