1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar AK Gençlik'te kongre heyecanı
Pazar AK Gençlik'te kongre heyecanı

Pazar AK Gençlik'te kongre heyecanı

AK Parti Gençlik Kolları Pazar ilçe 6. Olağan Kongresinde Abdurrahman Karahan başkanlığa seçildi

A+A-

CEVAHİR TOPALOĞLU
AK Parti Gençlik Kolları Pazar ilçe 6. Olağan Kongresi Pazar Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleştirildi. 

dvn3.jpg

Divan Başkanlığını İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Muhammet Tüylü’nün yaptığı kongrede, Divan Başkan Yardımcılığına İl Gençlik Kolları Yeni Seçmen Birim Başkanı Okan Kuk, Kâtip Üyeliklerine ise İlçe Gençlik Kolu Yönetim Kurulu Üyeleri Sevde Nur Erdoğan ve Yasemin Ağırbaş seçildi.

gnc4.jpg

Tek listeyle girilen seçimlerde AK Parti Gençlik Kolları Pazar İlçe Başkanlığına Abdurrahman Karahan seçildi.

karahan5.jpg

Teşekkür konuşması yapan Karahan, “Yeniden Pazar için inandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz. Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda istikamet üzere yol yürümeyi nasip etsin.  Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız  Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Genel Merkez Teşkilat başkanlığımıza, kongremize bizzat iştirak eden  İl başkan vekilimiz  Himmet İstif, Gençlik kolları İl başkanımız Kadir Ali Çelik, Pazar  Belediye Başkanımız Ahmet Basa, AKParti Pazar İlçe Başkanımız Adem Yıldız ve kıymetli Pazarlı hemşehrilerimize, kongre delegelerimize ve AK Parti ailemize gönülden teşekkür ederiz.” dedi.

ynt2.jpg

Abdurrahman Karahan başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu: “Burak Yıldız, Cansu Altınbaş, Cem Hanedar, Cevahir Topaloğlu, Eda Boçoğlu, Erdinç Hacıfazlıoğlu, Hülya Yapıcı, Kerem Karahan, Murat Taşcı, Recep Tayyip Ayrılmış, Savaş Özdemir, Serpil Asar, Sevde Nur Erdoğan ve Umut Yıldız”

abasa12.jpg

ademyldz11.jpg

sln10.jpg

il9.jpg

kngr6.jpg

himmet7.jpg

kng8.jpg

 

ynt1.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
27 Yorum