1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar AK Parti'de Danışma Meclisi toplandı
Pazar AK Parti'de Danışma Meclisi toplandı

Pazar AK Parti'de Danışma Meclisi toplandı

Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak'ın da katıldığı Pazar AK Parti Ocak Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, parti binasında gerçekleştirildi.

A+A-

HABER - KAMERA: RAMAZAN YILDIRIM
AK Parti Pazar İlçe Danışma Toplantısı, geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

ak1-003.jpg

Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Rize İl Başkan Yardımcısı Himmet İstif ve Pazar Koordinatörü Sinan Oğur ile partililerin katıldığı toplantıda anayasa değişikliğiyle ilgili referandum konusu ana gündem olarak öne çıktı.

ince3.jpg

İNCE: "KİMLER HAYIR DİYOR ONA BAKALIM!"

Toplantıda ilk konuşmayı yapan AK Parti Pazar İlçe Başkanı Nurettin İnce, referandumda kimlerin hayır dediğine dikkat çekerek, “Hayır cephesini iyi incelememiz, milletimize iyi anlatmamız lazım. Burada; HDP, PKK, FETÖ örgütleri hayır diyorsa hepimizin topluca evet demesi lazım. Pazar teşkilatı olarak bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

İl Başkan Yardımcısı Himmet İstif’in değerlendirme konuşmasının ardından mikrofonu alan AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak coşkulu bir konuşma yaptı.

bak2-024.jpg

BAK: "MİLLETİN KARARI BAŞIMIZ GÖZÜMÜZ ÜSTÜNE"

Mecliste anayasa değişikliği paketinin görüşmelerini hepiniz takip ettiniz” diyerek başladığı konuşmada süreci değerlendiren Bak, “Bu süreç MHP’nin değerli Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti Genel Başkanı Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve AK Parti ile MHP milletvekillerinin destekleriyle yüce meclisimizden geçti. Bu süreçte hepiniz takip ettiniz, yoğun bir çalışma oldu. Arzu etmediğimiz, TBMM’ye yakışmayan hareket ve hakaretleri hep beraber gördük. Biz milli iradenin gereği olan söz ve karar milletindir şiarı ile hareket ettik. Cumhurbaşkanımızı da ifade ettiği gibi bizim sadece ve sadece güç aldığımız yer millettir. Biz siyasette hep milletimize güveniyoruz. Evet için sahaya ineceğiz. Şimdiden çalışmalarımıza başladık. Kimler hayır diyor? Onlara bir bakalım. Hayır diyenler; PKK’lılar, DHKPC, bu ülkeyi bölmek isteyen HDP. Hep hayır diyen ve bu ülkede ana muhalefet görevini yerine getiremeyen CHP var. Başka kimler var? Dış güçler var. Ülkemizin bölünmesini, küçülmesini, sıkıntılar yaşamasını isteyen ve saldıran dış güçler var. Bunun karşısında evet diyen kim var? Aziz milletimiz var. AK Parti var MHP var ve inanıyoruz ki vatanını ülkesini seven aziz milletimiz var. Milletimizin vereceği karar başımızın üstünde.” dedi.

ak4-003.jpg

"SANDIK KONUŞACAK"

“Kaçkar Dağları gibi Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında duracağız” diyerek konuşmasını sürdüren ve sözleri sürekli alkışlarla kesilen Milletvekili Bak, “Bu referandumla, ülkenin kalkınması ve gelişmesinin önündeki engelleri hep birlikte kaldıracağız. Bu ülkenin gelişmesinin önünde ayaklara pranga vuranlara, oyun kuranlara hepsine sandıktan cevap vereceğiz. Diyeceğiz ki biz ülkemizi seviyoruz, güçlü Türkiye istiyoruz, biz Recep Tayyip Erdoğan’ı seviyoruz diyeceğiz. Meclis olarak biz çalıştık üzerimize düşen görevi yaptık. Ama bitmedi. Sahada da çalışacağız. Sizlerle beraber olacağız. Bu referandumda Allah’ın izniyle gelecek Türkiye’nin, güçlü Türkiye’nin o temellerini daha sağlamlaştıracağız.” diye konuştu.

"HAVALİMANI TEMELİ NİSAN'DA ATILACAK"

Rize’den yüksek bir oy oranı istediklerini söyleyen Bak, “Rize Artvin Havalimanı ihalesi yapıldı. Nisan ayında temelini atacağız. Bize ne diyordular? Hayal! Bunlar palavra atıyor, yalan söylüyor diyordular. Yahu arkadaşlar Tayyip Erdoğan neyi söz verdi de yapmadı? İşte millet onu bunun için seviyor. Dobra adam. Varsa var, yoksa yok. Ne diyor ’Ben milletimi çok seviyorum. Sadece ve sadece milletime güveniyorum’ diyor. O yüzden bize çok görev düşüyor. İnşallah Pazar büyüyecek, şantiyeye dönecek. Ardeşen büyüyecek, bölge büyüyecek. Kayak turizmine yatırımımız var. Onun çalışmalarını süratle devam ettiriyoruz. İşte lojistik merkezi projemiz devam ediyor. Ovit Tüneli bitiyor, Salarha Tüneli bitiyor. Rize’ye yapılan yatırımları görüyorsunuz. Bunların hepsi size helal olsun. Destek sizden hizmet bizden.” ifadelerini kullandı.

galeri.gif

video1.png


Pazar AK Parti'de Danışma Meclisi toplandı paylaşan: pazar53

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
37 Yorum