1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar AK Parti'de görev dağılımı
Pazar AK Parti'de görev dağılımı

Pazar AK Parti'de görev dağılımı

Önceki hafta yapılan olağan genel kurulda göreve seçilen Adem Yıldız Başkanlığındaki AK Parti Pazar İlçe teşkilatında yeni yönetim, görev dağılımını gerçekleştirdi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM - RAMAZAN YILDIRIM
7. Olağan Genel Kurulda AK Parti İlçe Başkanı Seçilen Adem Yıldız, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte mazbatalarını aldıktan sonra bugün yapılan haftalık olağan toplantıda görev dağılımını gerçekleştirdi.

yntm-005.jpg

Yapılan toplantıda yeni görev alan yönetim kurulu üyelerine seslenen Başkan Yıldız, “Kısa bir zaman önce yapmış olduğumuz güzel bir kongreden sonra yeni göreve gelen arkadaşlarımızla beraber toplantılarımızı icra ediyoruz. Bizlere bu görevi layık gören başta dünya liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Başkan Yardımcımız Rize Milletvekilimiz Hayatı Yazıcı’ya, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Millet Vekilimiz Muhammed Avcı’ya ve Kongremize katılan eski Gençlik ve Spor Bakanı Rize milletvekilimiz Osman Aşkın Bak, Genel Merkez Koordinatörü Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, İl Başkanımız İshak Alim, Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin, Pazar Belediye Başkanımız Ahmet Basa, AK Parti Rize eski Milletvekilimiz Hikmet Ayar, il yönetim kurulu üyelerimiz, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyelerimiz, kuruluşundan bugüne kadar görev almış tüm arkadaşlarımıza, ana kademe kadın kolu, gençlik kolu teşkilatlarımıza, siyasi parti ve STK başkanları ile değerli Pazarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonra ilçemiz Pazar’da devam eden yatırımların tamamlanması ve yeni vizyon projelerimizin hayata geçirilmesi için yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

yntm4-001.jpg

Toplantının ardından Pazar Öğretmenevinde, Belediye Başkanı Ahmet Basa, İl Genel Meclisi Üyeleri Recep Üst ve Rasim Çorbacı’nın da katılımıyla,  yeni yönetimle kaynaşma yemeği düzenlendi.

yntm6.jpg

yntm01.jpg

yntm3-001.jpg

yntm5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
35 Yorum