1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar AK Parti'de gövde gösterisi
Pazar AK Parti'de gövde gösterisi

Pazar AK Parti'de gövde gösterisi

AK Parti'nin bugün düzenlenen aday tanıtım toplantısı adeta şova dönüştü. Pazar Belediye ve il genel meclisi adayları şehir turu atıp halkı selamladı.

A+A-

NACİ GÜVEN
CENGİZ YILDIRIM

AK Parti Pazar'da mahalli seçimler öncesi en ciddi etkinliğini bugün gerçekleştirdi.

Pazar Belediyesi Kültür Salonu'nda düzenlenen belediye başkan adayı ve İl Genel Meclisi ile belediye meclis üyesi adaylarının tanıtıp toplantısı, geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Toplantının ardından AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, Pazar Belediye Başkan adayı Dr. Ahmet Basa, Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, belediye ve il genel meclisi adayları ile partililerin katıldığı kalabalık, şehir turu atarak halkı selamladı.

Halkın ilgi gösterdiği şehir turunda esnafların da AK Parti heyetini selamladığı görüldü.


Pazar Belediye Kültür Salonu'ndaki aday tanıtım toplantısında ilk sözü alan ilçe Başkanı Adem Yıldız, toplumun her kesimini kapsayan bir aday listesi oluşturduklarını belirterek, “Pazar'da yaklaşan yerel seçimlerle ilgili çalışmalarımızı büyük bir hassasiyet ve titizlikle sürdürüyoruz. Halkımızın beklentilerine uygun, değişim ve yeni heyecanları yaşatacak bir kadroyla Pazar'da da AK Belediyeciliği tesis etmek için yola çıktık. Kadromuzu; hiçbir şaibeye bulaşmamış, dürüst, güvenilir ve Pazar için gecesini gündüzüne katarak çalışacak seçkin isimlerden oluşturduk. Merkezi hükümetimizin de desteğiyle Pazar'da değişimi başlatmaya talibiz.” diye konuştu.


AK Parti Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ise yaptığı konuşmada, projelerle seçmenin karşısına çıkacaklarını belirterek, “Hep Pazar'ın diğer ilçelerin gerisinde kaldığı konuşuluyor. Bugün AK Parti belediyesi'nin olduğu her kentte değişim, gelişim var. Pazar'da da bu hareketi yakalamak için 29 Mart günü halkımızdan yetki istiyoruz.” dedi.

Son konuşmayı yapan AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer ise Pazar'ın AK Belediyecilik anlayışıyla tanışmasına çok kısa bir süre kaldığını belirterek, “Pazar'da seçimlerin çok zor geçeceğini biliyoruz. Onun için, 29 Mart günü Pazar'ın da AK Parti belediyesiyle tanışması için değişimi, gelişimi ve modern kent anlayışını isteyen herkesin, bugünden itibaren el ele vererek birlik, beraberlik içerisinde çalışmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından adaylar tek tek sahneye davet edilerek seçmenlere tanıtıldı.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
37 Yorum