1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Ak Parti'nin acı günü
Pazar Ak Parti'nin acı günü

Pazar Ak Parti'nin acı günü

Ak Parti Pazar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Adem Taşkın'ın babası, bir süredir devam eden tedaviye cevap veremeyince yaşama gözlerini yumdu.

A+A-

Abdullah UZUN - Ak Parti Pazar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Adem Taşkın’ın babası Hayrettin Taşkın, yakalandığı amansız hastalığa yenilerek 73 yaşında hayata gözlerini yumdu.
Bir süredir tedavisi devam eden Hayrettin Taşkın’ın yaşamını kaybetmesi sonrası bugün Derebaşı köyünde kılınan cenaze namazına Ak Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer ile Yönetim Kurulu üyeleri, Ak Parti İlçe Pazar Başkanı Dr. Ahmet Basa ve ilçe teşkilatı mensupları, Pazar Emniyet Müdürü Mustafa Kavruk, MHP Pazar İlçe Başkanı Barbaros Mutlu Kadıoğlu Ak Parti Rize Milletvekili aday adayları Dr. Lütfü Çırakoğlu, Muhammed Sarı ve Harun Mertoğlu, Pazar Şoförler derneği başkanı Ekrem Kılıç, Ak Parti Ardeşen İlçe Başkanı Hakan Gültekin ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum