1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. PAZAR AK PARTİ'YE BAYAN ADAY ADAYI
PAZAR AK PARTİ'YE BAYAN ADAY ADAYI

PAZAR AK PARTİ'YE BAYAN ADAY ADAYI

AK Parti Pazar'da İl Genel Meclisi Üyeliği için 5'inci başvuruyu bayan aday adayı gerçekleştirdi.

A+A-

AK Parti Pazar İlçe Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği ve ilk Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyelikleri bulunan Halk Eğitim Usta Öğreticisi Sevim Taşkın, partisinde il genel meclisi üyeliği için aday adayı oldu.

Önceki dönem AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi ve son kongrede de başkan adayı olan Adem Taşkın’ın eşi Sevim Taşkın, Başbakan Erdoğan’ın kadınların mutlaka aday olmaları yönündeki telkinlerine binaen aday adayı olduğunu ifade ederek, “Partimin kuruluşundan bugüne, ailemle birlikte hemen her kademede görev alma ve hizmette bulunmamın verdiği özgüvenle aday adayı oldum. Rize İl genel Meclisi için AK Parti Pazar İlçe Teşkilatına başvurumu gerçekleştirdim. İnşallah partimizin kabulü ve halkımızın desteğiyle seçilirsem ilçemize en iyi hizmeti taşıma anlamında zaman mevhumu olmaksızın çalışacağım” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
31 Yorum