1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Anadolu İmam Hatip Lisesinde büyük değişim
Pazar Anadolu İmam Hatip Lisesinde büyük değişim

Pazar Anadolu İmam Hatip Lisesinde büyük değişim

Pazar Anadolu İmam Hatip Lisesi son dönemdeki çalışmalarıyla örnek eğitim kurumu olma yolunda mesafeler aldı.

A+A-

Pazar İmam Hatip Lisesi, yaptığı çalışmalarla eğitime yeni bakış açıları katıyor.

ihl7-003.jpg

Pazar Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Fikret Andıç, son yıllarda büyük bir atılım içerisinde olduklarını ifade ederek, “Gerek üniversiteye öğrenci gönderme noktasında, gerek sosyal etkinlikler olarak gerek projeler bağlamında oldukça iyi yerlere geldik. Örneğin Gençlik ve  Spor Bakanlığımıza gönderdiğimiz proje sayesinde önümüzdeki eğitim öğretim yılında öğrencilerimize tam 10 ili dolaştıracağız. Okulumuz Tarih  Öğretmeni Murat Gençcelep'in hazırlayıp bakanlığa gönderdiği bu projenin çok ses getireceği inancındayım. Bu arada ilçe Müftülüğümüz öncülüğünde mescidimizi yeniledik ve Diyanet İşleri Başkanlığımıza bağladık.   Yani artık mescidimiz 24 saat halkın ibadetine açık. Yine bu yıl Okul Rehber Öğretmenimiz Adem Terzi'nin çalışmalarıyla ilçemizin en iyi Destek Eğitim Sınıfını açtık. Adem Terzi'nin çalışmalarıyla ilçemizdeki destek eğitimli öğrencilere yönelik programlar hazırladık.” dedi.

ihl1-007.jpg

Okuldaki sınıfları baştan sona yenilediklerini söyleyen Müdür Andiç, “Okulumuzda Derya Sümer'in öncülüğünde Matematik sınıfı oluşturduk. Yine okulumuz Edebiyat öğretmeni Burcu Atabey'in çalışmalarıyla Edebiyat Koridoru yaptık. Okul müzemizi yeniledik. Kütüphanemizi sil baştan elden geçirdik ve yeniledik. Mescidimizin İmam hatipleri Hasan Ayrılmış ve Fatih Atay'ın çalışmalarıyla okul banklarımızı yeniledik, bahçe düzenlemesi yaptık. TÜBİTAK bilim Fuarına katıldık. Ayrıca TÜBİTAK 49 çalışmasına katıldık. Okuldaki öğrencilerimizle beraber Sarıkamış'taki Gençlik Yürüyüşüne katıldık. ÇAYKUR'un desteğiyle okul koridorlarımızı rengârenk anlamlı resimlerle donattık. İlk defa bu yıl büyük bir çalışmanın neticesinde Kültür /Sanat dergimizi Edebiyat Öğretmenimiz Neşat Samat'ın özverili çalışmasıyla çıkardık.” ifadelerini kullandı. 

ihl2-007.jpg
 
Gerek okul içinde gerekse il çapında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencileri en iyi şekilde ödüllendirdiklerini ifade eden Andiç, “En büyük ödülümüz olan Umre Ziyareti konusu, her yıl olduğu gibi bu yıl da yine gündemde olacaktır. Ayrıca tanıtım kataloğu bastırıp tüm ilçe  esnafımıza dağıttık. Dış cephe ve iç boya çalışmalarımızı bitirip yeni öğretim yılına hazır hale geldik. Şirin ilçemizin yükselen bir değeri olduğuna inandığım güzide okulumuza destek veren ekip arkadaşlarıma ve gönül dostlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca desteğini hiçbir zaman esirgemeyen STK’lara ve ilçe esnafımıza sonsuz teşekkürler. Hep birlikte çalışarak daha güzel işler yapacağız inşallah” dedi.

ihl3-007.jpg

ihl4-005.jpg

ihl5-004.jpg

ihl6-005.jpg

ihl7-004.jpg

ihl8-005.jpg

ihl12.jpg

ihl11-001.jpg

ihl10-003.jpg

ihl9-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum