1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Ardeşen ortaklı geniş katılımlı açılış
Pazar Ardeşen ortaklı geniş katılımlı açılış

Pazar Ardeşen ortaklı geniş katılımlı açılış

Hamdiye'de gerçekleşen açılışta Ardeşen ve Pazar'dan geniş katılım sağlandı...

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar Karadeniz Sahil Yolu Kaçkar Devlet Hastanesi yanı Hamidiye Mücavir Alanı Çağdaş Sokak No/16’da düzenlenen törenle Çırakoğlu Petrol Ofisi İstasyonu hizmete girdi.

po4.jpg

AK Parti Rize Milletvekili Harun Mertoğlu, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, DOKAP İdaresi Başkanı Hakan Gültekin, siyasi parti temsilcileri, STK başkanları, şirket üst yönetimin de katıldığı açılış törenine, bölge iş insanları ve vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Açılışta protokol ve işletme sahipleri birlikte kurdeleyi kestiler.

po3.jpg

Milletvekili Mertoğlu, böyle güzel bir akaryakıt istasyonun açılışında bulunmaktan mutlu olduğunu belirterek, “Açılan bu istasyonumuzun, Petrol Ofisi, Çırakoğlu Petrol’e ve bölge halkına hayırlı uğurlu olmasını dilerim.” dedi.

po2.jpg

Petrol Ofisi Üst Yöneticisi ise “Bize ihtiyaç duyulan her noktada Petrol Ofisi’nin bilinen hizmet ve ürün kalitesini sunma gayretimizi aralıksız olarak sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı.

po1.jpg

İşletme sahipleri de, “Petrol istasyonumuzun açılışına katılarak bizleri onurlandıran milletvekilimize, Petrol Ofisi üst yöneticilerimize ve tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.” dedi.

Haberin videosu:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
17 Yorum