1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar BAL yolunda adını finale yazdırdı
Pazar BAL yolunda adını finale yazdırdı

Pazar BAL yolunda adını finale yazdırdı

Pazar Form Fitnessspor (Dinamikspor) Rize Süper Amatör Play-Off rövanş maçında Kalkandere'yi 4-2 mağlup ederek BAL yolunda finale yükseldi. 

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazarspor eski altyapı hocalarından İsmail Payal'ın çalıştırdığı Pazar Form Fitnessspor, Rize Süper Amatör Ligi A Grubu’nda namağlup lider olarak yükseldiği Rize Süper Amatör Play-Off grubunda da finale yükseldi.

paz1-128.jpg

Pazar ekibi, Kalakandere’de 1-1 biten maçın ardından bugün, Ardeşen Vali Erdal Ata Stadı’nda Kalkanderespor’u 2-0 geriye düştüğü maçta Eren, Ufuk, Ferdi ve Caner’in golleriyle 4-2 mağlup etmeyi başardı.

paz2-105.jpg

Pazar Form Fitnessspor, Büyükköyspor -Kopuzlar Vakfı Veliköyspor maçının galibiyle final maçına çıkacak.  Pazar ekibi, final maçını kazanırsa, BAL’da 2. olan Rize ekibiyle oynayacağı maçı da kazanması halinde Bölgesel Amatör Lig’e yükselecek.

paz3-089.jpg

Galibiyet sonrası Pazar Form Fitnessspor (Dinamikspor) takımı hoca ve oyuncuları taraftarıyla büyük bir coşku yaşadı. Teknik direktör İsmail Payal, maç öncesi üst üste talihsizlikler yaşadıklarını belirterek, “Maça 10 dakika kala en iyi oyuncularımızdan biri sakatlandı. Maçın daha başında uzaklardan atılan şut ile talihsiz bir gol yedik. Skor 2-0 olmasına rağmen yılmadık ve kararlılıkla mücadele ederek maçı 4-2 kazanmayı bildik. Bundan sonraki hedefimiz finali kazanarak BAL Rize 2’ncisini mağlup etmek ve Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek.” dedi.

paz4-077.jpg

az12.jpg

paz11-009.jpg

paz10-012.jpg

paz9-016.jpg

paz8-025.jpg

paz7-032.jpg

paz6-043.jpg

paz5-061.jpg

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum