1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Belediye başkanlığı için AK Parti'de 2 başvuru daha
Pazar Belediye başkanlığı için AK Parti'de 2 başvuru daha

Pazar Belediye başkanlığı için AK Parti'de 2 başvuru daha

AK Parti'de daha önce 3 başvurunun gerçekleştiği Pazar Belediye Başkan aday adaylığı için 2 isim daha müracaatta bulundu

A+A-

2024 Mahalli İdareler Seçimi için AK Parti’de aday adaylığı süreci devam ederken Pazar Belediye Başkanlığı için iki başvuru daha gerçekleşti. 

arifacar2.jpg

31 Mart 2024’de yapılacak seçimlerde Pazar Belediye Başkanlığına aday adayı olan Diş Hekimi Ahmet Arif Acar ile iş insanı Şefik Büyükyazıcı, başvuru dilekçelerini AK Parti Pazar İlçe Başkanlığında Başkan Hamza Kandemir’e teslim etti.

sefik3.jpg

İlçe Başkanı Kandemir, iki aday adayına da hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar diledi.

adaylar01.jpg

Acar ve Yazıcı ise centilmence birbirlerine başarılar dileyerek, “Pazar kazansın” temennisinde bulundular.

Ahmet Arif Acar kimdir:

1974 yılında Pazar’da doğan Acar, ilk orta ve lise eğitim ve öğretimimi Pazar’da tamamladı. Yüksek lisans eğitimimi İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde yaptı. AK Parti Pazar İlçe Yönetim Kurulu üyeliğinde de bulunan ve 25 yıldır diş hekimi olarak Pazar’da hizmet vermekte olan Ahmet Arif Acar, evli ve 4 çocuk babası. 

Şefik Büyükyazıcı kimdir:
İlçede ticari faaliylelerde bulunarak istihdam sağlayan Şefik Büyükyazıcı, 1973 yılında Pazar’da doğdu. Eğitim hayatını ilçesi Pazar’da tamamlayan Büyükyazıcı evli ve 2 çocuk babasıdır. 
2006-2012 yılları arasında AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu üyeliği yapan Büyükyazıcı, bu süre içerisinde Çamlıhemşin, Hemşin ve Fındıklı koordinatörlüğü görevlerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
53 Yorum