1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Belediye Düğün Salonu tamamlandı
Pazar Belediye Düğün Salonu tamamlandı

Pazar Belediye Düğün Salonu tamamlandı

Pazar Belediyesi Kültür ve Düğün Salonu yapılan tadilatın ardından yenilenmiş yüzü ile yeniden hizmete açılıyor.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar Belediye Kültür ve Düğün Salonu yeniden hizmete açılıyor.

dgn6.jpg

28 Temmuz Pazar günü yapılacak ilk düğünle yeniden hizmet vermeye başlayacak olan salonda Belediye Başkanı Ahmet Basa son çalışmaları yerinde takip etti.

dgn3-001.jpg

Salonun hizmete girmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Basa, “Uzun zamandır hizmete girmesi için çalıştık. Pazar’a da uzun zaman hizmet verecek inşallah. İlk projemiz burasının sadece geniş çaplı bir konferans salonu olarak kullanılması yönündeydi. Ancak istenen koltuk sayısına alanın müsait olmaması nedeniyle sonradan fikrimizi değiştirdik. İhtiyaca binaen de düğün salonuna çevirdik. Aynı zamanda konferans, tiyatro gibi diğer etkinlikler için de kullanılabilecek. İnşallah bakımı da düzenli şekilde olduğu sürece uzun yıllar Pazar’a hizmet verecektir. Değişik kişilerin farklı şekillerde emeği vardır. Hepsine teşekkür ederim.” dedi.

dgn5-001.jpg

dgn4-001.jpg

dgn2-001.jpg

dgn1.jpg

dgn8.jpg

dgn7.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum