1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Belediye Otoparkı yenileniyor
Pazar Belediye Otoparkı yenileniyor

Pazar Belediye Otoparkı yenileniyor

Zemininde ciddi bozulmalar yaşanan Pazar Belediye otoparkı, yaklaşık 4 milyonluk bütçeyle komple betonlanarak yenileniyor.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar Belediye otoparkında düzeltme ve betonlama çalışmaları başlatıldı.

otop1-001.jpg

Belediye Başkanı Ahmet Basa, bu alanda geçmiş dönemde bir otopark projesi geliştirdiklerini ancak kıyı kenar çizgisi nedeniyle çalışmayı hayata geçiremediklerini ifade ederek, “Çok güzel bir proje yapmıştık burası için. Uzun zaman projenin önündeki yasal prosedürü aşmak için çalıştık. Ancak kıyı kenar çizgisi nedeniyle o projeyi yapamadık. Geçen zaman içinde de otoparkımızda sürücülerimize zorluk çıkaracak bozulmalar oluştu. Şimdi mevcut alanda yaklaşık 4 milyonluk bir bütçe ile yenileme çalışması başlattık. İlerleyen zaman içerisinde bu alanda raylı otoparka dönüş olabilecek şekilde bir alt yapı çalışması yapıyoruz.” dedi.

otopa2.jpg

otopar3.jpg

otopar4.jpg

otopar5.jpg

otopar6.jpg

otop7-001.jpg

otopa8.jpg

Haberin videosu:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
36 Yorum