1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Belediyesi Güzelyalı'nın yollarını betonladı
Pazar Belediyesi Güzelyalı'nın yollarını betonladı

Pazar Belediyesi Güzelyalı'nın yollarını betonladı

Belediye hudutlarında yol sorunu kalmayacağını belirten Başkan Ahmet Basa, Güzelyalı'da 750 metre yolun betonlandığını söyledi.

A+A-

Naci Güven
Pazar Belediyesi, Güzelyalı Mahallesi’nde yol betonlama çalışmalarını devam ettiriyor. Büyük oranda betonlama çalışmaları tamamlanırken kalan bölümlerin de kısa sürede bitirileceği ifade edildi.    

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, programları dâhilinde yol betonlama ve altyapı çalışmalarının sürdüğünü ve belediye hudutları dâhilinde yol sorunu kalmayacağını ifade ederek, ''Pazar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, yollarımızda beton dökme çalışmalarını sürdürmektedir. Bu kapsamda Güzelyalı Mahallesi Kocamanlar, Yılmazlar ve Küçükler mevkilerinde 750 metre yolun betonlamasını tamamladık.” dedi.    

Basa, bu mahallenin altyapı çalışmalarının da sürdürüldüğünü hatırlatarak, “Güzelyalı Mahallemizde altyapı çalışmalarının yüzde 70’i tamamlandı. Altyapının tamamını bitirdiğimizde buradaki sitemi, yakın bir zamanda tamamlanacak olan ve 8 milyon 500 bin lira bedelle Pazar’a bugüne kadar yapılan en büyük hizmet olacak, kanalizasyon derin deniz deşarjı sistemine bağlayacağız.” diye konuştu.

fotogaleri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
22 Yorum