1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Belediyesi hasta köpeği tedavi için İstanbul’a götürdü
Pazar Belediyesi hasta köpeği tedavi için İstanbul’a götürdü

Pazar Belediyesi hasta köpeği tedavi için İstanbul’a götürdü

Ayağından hastalanan köpek Pazar Belediyesi tarafından tedavi için İstanbul’a götürüldü

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Rize Pazar’da, ayağından rahatsızlanan ve bölgede tedavisi gerçekleştirilemeyen 1 yaşındaki Sivas Kangal köpeği, Pazar Belediyesi tarafından İstanbul’a gönderildi.

kop2-040.jpg

Evinde beslediği köpeğin ayağında çıkan rahatsızlığı tedavi için bölgedeki veterinerlerde şifa arayan vatandaş, bir türlü çare bulamadı. Köpeğin ayağındaki rahatsızlık İstanbul’dan turistik seyahat için Pazar’a gelen bir grup doktorun dikkatini çekti. Köpeğin fotoğraflarını çeken doktor grubu İstanbul’a döndüklerinde İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi cerrahi bölümünden Doç. Dr. Didar Aydınkaya’ya durumu gösterdiler. Dr. Aydınkaya’nın tedavi edilebilir bir rahatsızlık olduğunu bildirmesi üzerine köpeğin sahibi, İstanbul’a transfer için Pazar Belediyesi’nden yardım istedi. Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ise tahsis ettiği belediye hayvan aracıyla hasta köpeğin İstanbul’a gönderilmesini sağladı.

kop3-029.jpg

kop4-017.jpg

kop1-045.jpg

Haberin videosu:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum