1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Belediyesi İş Merkezi bitiyor
Pazar Belediyesi İş Merkezi bitiyor

Pazar Belediyesi İş Merkezi bitiyor

Pazar Belediyesi tarafından yapımı devam eden iş merkezinin 3 ay sonra ihale edilerek hizmete açılacağı belirtildi. Belediye de yeni iş merkezine taşınacak.

A+A-

Belediye binası da taşınacak
Pazar Belediyesi tarafından pazaryeri mevkiinde yapımı devam eden iş merkezi inşaatının 3 ay içerisinde tamamlanarak hizmete gireceği belirtildi. Pazar Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz, iş merkezindeki çalışmaların 3 ay içerisinde tamamlanarak binanın hizmete gireceğini söyledi. Başkan Hatırnaz mevcut Belediye Binası’nın ise 10 yıllık bir ömrü kaldığını belirterek,
 “Belediyeyi de iş merkezinin üst katına taşıma kararı aldık. Böylelikle alt katları kapalı pazaryeri ve ayrı dükkânlar olarak ihale edilecek olan iş merkezinin cazibesi de artacak. İlçemizde pasajlarda iş yapma mantığı pek oturmamış. Ancak buradaki mimari yapı çok farklı olduğu için çarşı tipinde olacak. Özellikle belediyenin de bu binanın en üst katına taşınacağını hesaba katarsak iş merkezinin gerekli potansiyele kolaylıkla ulaşacağını söyleyebiliriz.” Dedi.
 
Pazar, ticaret merkezi olacak
Başkan Hatırnaz 180 dükkanın ihale edileceği iş merkezinin hemen önünde TOKİ tarafından bir de Kültür Sitesi yapılacağını belirterek, “Hem iş merkezi hem de Kültür Sitesi ile bu bölgenin cazibesi artacak. Aynı zamanda ilçenin bu alanına doğru da bir potansiyel oluşacak. Bu nedenle etrafta da bir düzenlemeye giderek ana yola bağlantı sağlayacağız. İlçemizin dar bir sahaya hapsolmasının önünü açacak çalışmalar yapacağız. Özellikle işyeri sıkıntısı ve artan kira bedelleri nedeniyle ismi Pazar olan ilçemizin ticari anlamda düştüğü sıkıntıların da bu iş merkezinin faaliyete geçmesiyle rahata kavuşacağını umuyoruz. İlçemizin yeniden o eski günlerindeki ticari hareketliliği yakalayacağına inanıyorum.” diye konuştu.(Hızır TONYALI)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum