1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Belediyesi işçileri 2 km öteden taşıdı!
Pazar Belediyesi işçileri 2 km öteden taşıdı!

Pazar Belediyesi işçileri 2 km öteden taşıdı!

Sorumsuz kişiler tarafından ırmağa yuvarlanan Pazar Belediyesine ait çöp konteyneri, belediye işçileri tarafından 2 kilometre öteden elle taşınıp çıkarıldı!

A+A-

Pazar Belediyesi’nin koyduğu çöp konteyneri sorumsuz kişiler tarafından ırmaklara yuvarlanıyor.

Aktaş köy yolu güzergâhına konulan ve ırmağa yuvarlanan çöp konteynerini belediye işçileri yaklaşık 2 kilometre ötedeki soğuksu mahallesindeki vadiden yola çıkarabildiler.

cop2.20131122083727.jpg

Sorumsuzluğun böylesine ‘pes’ dediklerini ifade eden belediye çalışanları, “Bazıları kendi sorunlarını çöp bidonlarından çıkarmaya çalışıyorlar. Milli servete yazık. Çöp kutuları, bazen hedef tahtası ediliyor, bazen da yoldan aşağıya yuvarlanıyor. Bunlar, vatandaşların pisliklerini toplamaya yarıyor. Psikolojik sorunlarını tedavi etmiyor! Yaklaşık 2 kilometre ötedeki çöp konteynerini ırmaktan taşıyarak yola çıkardık. Bize de yazık. Bu konteyner, milletin parasıyla alınıyor. İlgililerin bu milli servet düşmanlarını tespit edip ibreti alem için en ağır cezaya mahkum etmeleri gerekiyor” diye tepki gösterdiler.

cop3.20131122083742.jpg

cop1.20131122083753.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum