1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Belediyesi protokolü 4 yıl daha uzattı
Pazar Belediyesi protokolü 4 yıl daha uzattı

Pazar Belediyesi protokolü 4 yıl daha uzattı

Pazar Belediyesi asansör periyodik kontrol protokolüne devam kararı aldı. 

A+A-

Asansör yıllık kontrolleri ve Asansörlere işletme ruhsatı verilmesi hususlarında 2 protokol ilk olarak Pazar Belediyesi ile imzalanarak 12 Ocak 2012 tarihinde yürürlüğe girmişti.

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ve MMO Rize İl Başkanı Metin Bıçakçı arasında devamına karar verilen protokol 2024 yılına kadar 4 yıl süreyle geçerli olacak. 

bld1-030.jpg

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliğince; belediyelerin sınırları içindeki asansörlerin periyodik kontrollerini sağlamakla yükümlü olduğuna işaret eden Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa; "Toplumumuzun can güvenliği açısından çok önemli bir görevin ciddiyetle yapılması işlemini sürdürüyoruz. Odamız; verimliliğe, etkin çalışma ve mesai kullanımına çok dikkat ederek şehrimize, belediyemize katkı sağlayacaktır. Bu inanç ve güvenle protokolümüzü yeniliyoruz. Şu ana kadarki katkılarından dolayı Makine Mühendisleri Odamıza teşekkür ediyoruz. Odamızla çalışmayı, işbirliği içinde olmayı tercih ettik. Çünkü özel sektör çalışmalarında, toplumumuz ticari kaygılar nedeni ile haksızlığa uğradığını düşünebiliyor" dedi.

bld2-026.jpg

Çalışma için kendilerine gösterilen güven için teşekkür eden Makine Mühendisleri Odası Rize Temsilciliği Başkanı Metin Bıçakçı ise şöyle konuştu; "Uzun yıllardan beri Pazar ilçemizde bu görevi başarıyla sürdürmekteyiz. İşin sorumluluğunun farkındayız. Bu bakımdan çok teşekkür ediyorum. Bu anlamda bu protokol Pazar halkı için çok önemlidir. Kazanacak olan Rize'dir ve Pazar ilçemizdir."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum