1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Belediyesi sokak hayvanlarını unutmadı
Pazar Belediyesi sokak hayvanlarını unutmadı

Pazar Belediyesi sokak hayvanlarını unutmadı

Kapanan iş yerleri ve sakin kalan sokaklarda başıboş gezen sokak hayvanlarının imdadına Pazar Belediye ekipleri yetişti.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Tüm dünyayı esir alan koronavirüs salgını nedeniyle insanlar evlerine çekilirken, sokak hayvanları açlık tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor.

sokak5.jpg

Kapanan lokanta ve kafeteryaların kalan gıdaları ve sokaktaki hayırsever vatandaşların verdikleri yemlerle beslenen sokak hayvanlarına Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa’nın talimatıyla belediye ekipleri yem dağıtıyor.

sokak4-002.jpg

Belediye zabıta ekipleri tarafından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ile şehrin kenar köşesindeki hayvanlar tespit edilerek yem veriliyor.

sokak3-004.jpg

Pazar Belediye Zabıta İşleri Müdürlüğü ekibinden Salim Kantar, sokak hayvanlarının beslenmesi noktasında çalışmaları devam ettirdiklerini belirterek, “Başkanımızı talimatlarıyla sokak sokak hayvanları tespit edip belli aralıklarla yem veriyoruz.  Onlar sokaklarımızın dilsiz varlıkları. Olağan dışı yaşanan durum en çok onları etkiledi. Lokanta ve kafelerin tamamına yakını kapattı. Hayvanlar etrafta yem bulamıyorlar. Zaman zaman gençlerimiz de kendi aralarında organizasyonlar yaparak hayvanlara yardımcı oluyordu. Şimdi 20 yaş ve altındakilere de sokağa çıkma yasağı gelmesiyle şehir tamamen sakinleşti. Bu hayvanların mutlaka beslenmeleri lazım.” dedi.

sokak2-005.jpg

..:: VİDEO ::.. ..:: VİDEO ::.. ..:: VİDEO ::.. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum