1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Belediyesi Sosyal Tesisleri açıldı
Pazar Belediyesi Sosyal Tesisleri açıldı

Pazar Belediyesi Sosyal Tesisleri açıldı

Pazar Belediyesi tarafından Ocak Mahallesi Sahilinde inşa edilen Sosyal Dinlenme Tesisi, düzenlenen iftar programı ile ilk konuklarını ağırladı.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar Belediyesi Sosyal Tesisleri Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa’nın belediye personeli onuruna verdiği geleneksel Ramazan İftarı ile ilk konuklarını ağırladı. 

tesis13.jpg

Pazar Kaymakamı Mustafa Akın’ın da iştirak ettiği iftar programına belediye çalışanları ve belediye meclis üyeleri katıldı. 

tesis12.jpg

Sadık Hür’ün iftar duasının ardından Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa yaptığı kısa konuşmada, “Uzun zamandır çalıştığımız bu tesiste bu Ramazan günü nasip oldu açılışını bu şekilde yapmış olduk. Aşağı yukarı 15 senedir sizlerin gayretleri ile Pazarımıza elimizden geldiği kadar hizmet yapmaya çalıştık. Hepinizden Allah razı olsun. Benim sizler üzerinde hakkım var ise helal olsun diyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bu yaptığımız hizmetlerin hepsinde sizin büyük emekleriniz vardır. Allah ailenizle nice Ramazanlara kavuştursun diyorum. Çok teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun.” dedi.

tesis10.jpg

tesis11.jpg

tesis9.jpg

tesis8-001.jpg

tesis7-001.jpg

tesis6-001.jpg

tesis5-001.jpg

tesis4-002.jpg

tesis3-002.jpg

tesis2-001.jpg

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
62 Yorum